XC-grillen till 960, S90, V90 snart klar

Nu är vi snart klar med prototypen till XC-grillen för 960, S90, V90. XC-grillen beräknas vara klar för försäljning i mitten av December, men vi återkommer snart med mer bilder.
Grillens rutnät får ett djup på hela 40mm, med 7 rutor i bredd och 3 i höjd. Infästningen kommer bli exakt lika som originalgrillen. Grillen kommer endast erbjudas i helsvart utförande, därför vi har konstruerat den så att ramen relativt enkelt skall kunna maskeras och lackeras i kromlook. Många vill ha en kromad ram men vår magkänsla säger också att det är viktigt med en robust känsla och utseende med bra djup på rutnätet, så vi satsade på den tillverkningsmetod som gjorde det möjligt erbjuda en grill med djupt rutnät. Vad tycker du om designen så långt?


3 Kommentarer » for XC-grillen till 960, S90, V90 snart klar
  1. Nicklas skriver:

    Fan så grymt de kommer bli, kul att ni visar framfötter även på dom lite äldre volvon:) kommer beställa en så fort de finns:)

  2. Isak hansson skriver:

    ser väldigt trevligt ut, påtiden nån tar tag i att göra sådan kommer nog bli en väldigt bra produkt och sälja en heldel ni e en grym sida ,mvh Isak

  3. Tomas skriver:

    äntligen nu slipper man bygga en detta kommer verkligen köpas 😀