Spacersats monterad på Daniel´s V70

danielV70

Nu har jag fått hem spacersatsen (15mm) till min V70. Oj, vilken skillnad det blev, är mycket nöjd! Var det lilla som behövdes för att fälgarna skulle sitta helt perfekt på bilen. Det var framförallt bakhjulen som satt en bit in, nu sitter dem precis som dem ska. Rekommenderas varm till er som åker V70 08-. Blir riktigt bra, speciellt om man åker på original fälgar, där framförallt bakhjulen sitter väldigt långt in. Kommer att använda mina till vinterhjulen också. Är väldigt imponerad över passformen på centrum-styrningen, passar helt 100! Det är dock ganska svårt att fånga den verkliga skillnaden dem gör på helheten på en bild, men jag har gjort ett försök.

 

Med-utan-spacer

 

Tyvärr kommer vintern krypande även hos oss i Skåne, så till helgen åker vinterhjulen på. Det har varit en lång och mild höst, så jag har klarat mig länge ändå. Nu får man leva med att åka på ”små” hjul i 4 månader… Men, det finns ju fördelar med att åka på 17” originalhjulen också. Komforten blir ju avsevärt bättre, lite mindre vägljud och sen drar den faktiskt mindre diesel också. Äh, det är snart sommar igen, snart!

 

daniels80

 

Har tyvärr haft problem med ryckningar vid jämn gas på S80:in. Efter lite felsökning verkade det som att luftmassemätaren var dålig. Beställde en ny LMM och monterade den i förra veckan. Verkar faktiskt ha hjälp, riktigt skönt.

Sen har jag lämnat iväg alla ”midje-lister” på lack, då dem var lite solblekta och allmänt tråkiga. Dom ska nu bli lackade samma färg som bilen (Cosmic Blue Pearl) och väntas vara klara till helgen. Ska bli spännande med lite förändringar på denna också. Tror det blir bra med lackade lister likt faceliften.

 

/Daniel