Daniel presenterar sig, och sin V70

Jag heter Daniel Ström är 27 år och bor i Lund. Driver till vardags ProShine i Lomma, som håller på med all typ av bilvård, och har även börjat lite smått med helbils foliering.
Jag äger just nu två Volvobilar, en V70 2,4D från 2008 och en S80 2,4T LM från 2001. V70:in har jag ägt sedan maj -13, då var den i stort sett original. Och S80:in skaffade jag i juni -14 åt min sambo som en ren bruksbil, men vi får se hur det går med det.
Har alltid tidigare kört tyskt, men har dom senaste åren fastnat för just Volvo. Varför kan man undra.. Tror det beror på flera olika saker, men framförallt för det är mycket bra, och välbyggda bilar som ganska sällan strular. Ett stort plus är tillgången och bra priser på delar. Det är alltid kul att ha möjligheten att modifiera en bil så den inte se ut som alla andra, speciellt när man äger en av Sveriges vanligaste bilmodeller.
Nu har jag inte gjort några stora ingrepp på min V70 men däremot ganska många, jag gillar ett cleant orginal-stuk där det är detaljerna som gör helheten. Vad som faktiskt är gjort på den och vad som är kvar på listan kommer jag gå in på senare.
Jag är en extrem-pedant, som putsar ofta och mycket på bilarna. Jag lägger stor vikt vid att ha en ren och fräsch bil, och tycker dessutom det är roligt. Mycket tack vare det som jag är i bilvårdsbranschen idag.
Nog om mig, och vidare till vad som händer med bilen just nu. I veckan trillar det in ett paket innehållande en spacersats.
http://vparts.se/se/spacersats-till-volvo-s80-v70-xc70-08-15mm.html
Dessa är till för att få ut hjulen lite, så att dom ska sitta perfekt på bilen. Det gör ofta mycket mer än man tror på helheten. Givetvis kommer det före och efter-bilder, så ni själva får se skillnaden.
Tack för nu.
Daniel Ström