Vinnarna i lucka 24

Nu är vinnarna i Vparts julkalender lucka #24 korade, sista luckan bjuder på sju vinnare.

Tack för alla önskningar och fina bilder på era Volvobilar. Det har varit svårt att välja, men här presenterar vi nu sju vinnare med olika modeller och önskningar som vi föll lite extra för. Vi är glad över att ha så grymma kunder, denna gång är de lyckliga:

t-gul

I vinter ska jag renovera min R-front på gulingen, och varje gång jag vart in på vparts har jag dreglat över den där kolfiberläppen som ska sitta under fronten”

Jonathan Wikmans 855 T-Gul charmar oss med detta fina originalskick. Det är kul att se att du tagit hand så väl om denna kulturskatt. Att du dessutom har en 960 i garaget gör oss övertygade om att du är en riktig Volvoadvokat. En frontläpp till 850 vill vi gärna bjuda på, tyvärr finns inte modellen i kolfiber kvar. Den mattsvarta modellen i plast vi har kommer matcha dina stötfångare perfekt.

945

”En takvinge med eller utan bromsljus hade varit bra så jag kan flyga med tomten tillbaka till nordpolen!”

Jonathan Melinder impade på oss med denna fina bild av 945án. Det syns att du tar väl hand om din Volvo. 945 är en modell som sent kommer lämna våra svenska vägar, något vi är glada över att du bidrar till.

En vinge med bromsljus till 945, det skulle sitta perfekt tycker vi.

v70II

”Jag behöver ingenting mer till min Volvo förutom en tvätt. Men God Jul och gott nytt år Vparts önskar en trogen kund!”

Kristofer Eriksson har en riktigt snygg V70, med ögonlock, snygga fälgar, vinge och vindavvisare tycker vi att en tvätt är det enda som behövs just nu. Vi bjuder på en tvätt och en flaska avfettning så du kan spola av smutsen innan du rullar in bilen i tvätten. En dekal med vår nya logga skickar vi också.

164

Vita blinkers till denna goding!”

Emil J Mällberg din 164 ser ut att vara i kanonskick. Vi håller med om att ett par vita blinkers skulle sitta riktigt bra som pricken över i här. Under 2015 storsatsar vi på delar till de äldre Volvomodellerna, så det känns kul att hjälpa dig med detta som avslutning på 2014.

v60

Polestaren söker coilovers och ögonlock till sommaren för ett snyggare och stöddigare utseende”

Thomas Hedlunds Polestar är nästan helt fulländad, så ett par ögonlock till din V60 bjuder vi på. Tyvärr har vi inte coilovers till V60 ännu.

V70N

”Håller på med stylingprojekt på pärlan där ögonlock, stänkskydd, och sänkningsats saknas innan nya lacken skall på!”

Magnus Svenssons V70 kommer bli ännu finare med ny lack, stänkskydd och sänkningssats. Vi sponsrar med en sänkningsats!

Härlig miljö i din bild, påminner om Vparts gamla fabrikslokaler.

854

Jag önskar mig…. Inte ett skvatt! Har redan de jag önskar mig, fina vänner! För en månad sen fick jag mig en T-Gul av vännerna, ville bara ta chansen att framhäva mina vänner som världens bästa! Och till er andra så hoppas jag tomten kommer till just er med fina paket! Kör försiktigt där ute!”

Henki Penki vi är impade av uppslutningen i garaget, du måste vara en riktigt bra vän som blir uppvaktad med en T-Gul. Härligt att se.

Bjud dina vänner på fika så betalar vi kalaset. Massor av bullar, cola och kaffe, sedan skickar du kvittot till oss.

Det har varit ett stort nöje för oss att göra julkalendern tillsammans med er. Det är synd att inte alla människor upptäckt att det materiella i en Volvo är något högst emotionellt. Ni som har vunnit, maila alexandra@vparts.se, så löser vi detaljerna med era vinster. God fortsättning!